top of page
Blue Wall

Θέλεις να μπεις στην ομάδα μας; 

Θα χαρούμε να γίνετε μέρος της ομάδας μας!

Το κέντρο μας λόγος + έργο συνεργάζεται με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό δημιουργώντας μια διεπιστημονική ομάδα με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού. Η συλλογική προσπάθεια, η ομαδική δουλειά και η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των θεραπευτών δημιουργούν ένα ξεχωριστό εργασιακό περιβάλλον που συμβάλει στην εκπλήρωση των στόχων που θέτουμε στο κέντρο μας.

Το αντικείμενο των θεραπειών μας απαιτεί την ανάλογη ευαισθησία και την πραγματική αφοσίωση, στοιχεία που αναδεικνύουν την εργασιακή κουλτούρα που διαμορφώσαμε όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο μας και ανακλάται διαρκώς στο χώρο μας.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα μας θα χαρούμε να μάθουμε περισσότερα για εσάς.

Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα μπορείς να συνεχίσεις παρακάτω

Designer Chairs

Είμαστε μια ομάδα

“Για εμάς κάθε ένας είναι μοναδικός. Εμπιστευόμαστε  και σεβόμαστε την προσπάθεια των ανθρώπων μας, είμαστε συνέχεια δίπλα τους και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.”​

 

—  #teamspirit #therapist

Γνώση, διάγνωση, θεραπεία

“Επενδύουμε στην γνώση με συνεχή εκπαίδευση, χρησιμοποιούμε αναγνωρισμένες μεθόδους και έγκυρα διαγνωστικά τεστ για σωστή διάγνωση, θεραπεύουμε με αφοσίωση και σεβασμό στο παιδί και την οικογένεια.” 

 

—  #therapy

Several Open Books

Παιδί και οικογένεια

Αναδεικνύουμε τις ικανότητες και την προσωπικότητα του παιδιού, χτίζουμε τις σχέσεις της οικογένειας, δημιουργούμε σχολικές δεξιότητες.”​

 

—  #speechtherapist

Στο κέντρο μας απασχολούμε θεραπευτές και επιστήμονες των παρακάτω ειδικοτήτων.

Painting

Λογοθεραπευτή

Εργοθεραπευτή

Back to School Objects

Ειδικό

Παιδαγωγό

Tubes

Ψυχολόγο

Παιδοψυχολόγο

Η αγάπη για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ανάγκη για επιχειρηματικότητα μας οδήγησε το 2006 στην δημιουργία του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών λόγος + έργο. Όλα αυτά τα χρόνια το κέντρο μας και η επιστημονική ομάδα παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες με την επίβλεψη της κ. Σταυρούλας Σαμουρκασίδου.

Πιστεύουμε στις ικανότητες της ομάδας μας, συνεχίζουμε την εκπαίδευσή μας, λειτουργούμε με ομαδικότητα και ακολουθούμε κατάλληλες διαδικασίες για να επίτευξη των στόχων μας. 

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για να στηρίξουμε την προσπάθεια σας, να σας κατευθύνουμε.

Όλες οι αιτήσεις εξετάζονται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου. Επίσης, λόγο του Covid-19 ακολουθούμε όλους τους υγειονομικούς κανόνες. 

bottom of page