top of page
Θα μας βρείτε στα Νέα Μουδανιά, στον Πολύγυρο και στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. 

Πρότυπα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών

λόγος + έργο 

Το πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών λόγος + έργο λειτουργεί στην Χαλκιδική σε τρία διαφορετικά σημεία. Στα Νέα Μουδανιά, στον Πολύγυρο και στην Νέα Καλλικράτεια. Σε όλα τα θεραπευτήρια θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, με πλούσιο θεραπευτικό υλικό και αναγνωρισμένα διαγνωστικά τεστ. Επίσης, σε όλα τα θεραπευτήρια θα βρείτε λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους. Από το 2006 που ξεκινήσαμε τις θεραπείες λογοθεραπείας, είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας, ενώ πάντα εργοζόμαστε με σεβασμό και αγάπη προς τα παιδιά και την οικογένεια.

Untitled design (1).jpg

Θεραπευτήριο στα Νέα Μουδανιά

Το θεραπευτήριο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής λειτουργεί από το 2006. Πλέον λειτουργεί στην οδό Απόστολου Μαμέλη 1 και απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο των Νέων Μουδανιών. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης, ενώ η πρόσβαση στο εσωτερικό του θεραπευτηρίου είναι εύκολη. Στο θεραπευτήριο θα βρείτε αίθουσες λογοθεραπείας και ειδικής αγωγής, αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης για θεραπείες εργοθεραπείας και χώρος που φιλοξενεί τον παιδοψυχολόγο.  

λόγος εργο πολύγυρος.png

Το θεραπευτήριο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Το θεραπευτήριο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής λειτουργεί από το 2016 και βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 6. Απέχει λίγα λεπτά από το Δημαρχείο Πολυγύρου και την Νομαρχεία Χαλκιδικής. Απέναντι από το θεραπευτήριο υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης. Το θεραπευτήριο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και η πρόσβαση είναι εύκολη με την χρήση του ανελκυστήρα.  Στο χώρο μας θα βρείτε αίθουσα λογοθεραπείας και ειδικής διαπαιδαγώγησης, ενώ διατίθεται και αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης για θεραπείας εργοθεραπείας. 

555.jpg

Το νέο θεραπευτήριο στην Νέα Καλλικράτεια.

Το 2021 ανοίξαμε το νέο μας θεραπευτήριο στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Το θεραπευτήριο βρίσκεται στην οδό Χρ. Παρναβέλη 21, κοντά στο πρώτο νηπιαγωγείο Νέας Καλλικράτειας. Θα βρείτε εύκολα χώρο σταύθμευσης κοντά στο θεραπευτήριο, ενώ η πρόσβαση στο εσωτερικό χώρο γίνεται από τις σκάλες. Στο χώρο υπάρχουν αίθουσες λογοθεραπείας και ειδικής διαπαιδαγώγησης με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, ενώ με ιδιαίτερη φροντίδα δημιουργήσαμε την αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης - εργοθεραπείας . Τέλος, στο θεραπευτήριο φιλοξενείται παιδοψυχολόγος. 

Green Theme Stage

001

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για αξιολόγηση!

Στο θεραπευτήριο μας μπορείτε να κάνετε αξιολόγηση με λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό και παιδοψυχολόγο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες. 

002

Δεχόμαστε όλα τα ταμεία

Δεχόμαστε όλα τα ταμεία, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

003

Έγκυρα διαγνωστικά τέστ

Η αξία της έγκυρης και σωστής διάγνωσης για μια πετυχημένη και αποτελεσματική θεραπεία. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε έγκυρα διαγνωστικά τεστ, διεθνώς αναγνωρισμένα, τα οποία μας βοηθάνε στην σωστή και έγκυρη διάγνωση.

004

Αναγνωρισμένες μέθοδοι θεραπειών 

Η διεπιστημονική ομάδα των θεραπευτηρίων μας χρησιμοποιεί αναγνωρισμένες μεθόδους θεραπειών, ενώ με συνεχείς εκπαίδευση ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην επιστήμη μας. 

bottom of page