top of page

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.

 

Γενικοί όροι – Αλλαγή Όρων Χρήσης

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να αναθεωρήσουμε ελεύθερα το περιεχόμενο και τους όρους της ιστοσελίδας μας www.logosergo.gr οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο, ενημερώνοντας τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστότοπου. 

 

2.

 

Ακρίβεια, αλήθεια και πληρότητα πληροφοριών

 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση όπου οι πληροφορίες στον ιστότοπο μας δεν είναι ακριβείς, πλήρης ή αληθείς. Οποιαδήποτε καταχώρηση δεδομένων στην σελίδα μας έγινε εκ σφάλματος ή παραδρομή κατά την κοινή πείρα, έχουμε το δικαίωμα να τα διορθώσουμε όταν αυτό γίνει αντιληπτό. 

 

 

3.

 

Πνευματικά δικαιώματα

 

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου μας (με εξαίρεση εκείνα που ανήκουν σε τρίτους) δηλαδή ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα κείμενα, οι εικόνες, τα σχέδια, οι φωτογραφίες, τα σήματα, τα λογότυπα, η μορφή, τα πάσας φύσεως αρχεία κ.τ.λ. αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας μας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά η ολική ή η μερική αντιγραφή, μεταφορά, αποθήκευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή τροποποίηση και κάθε παρόμοια ενέργεια με οποιαδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικό ή άλλο σκοπό, χωρίς την ρητή έγγραφη συγκατάθεση μας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου και η γενική χρήση του προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση από τους επισκέπτες της σελίδας μας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δηλαδή οι εικόνες, τα σήματα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, το λογότυπο αποτελούν περιουσιακά στοιχεία μας και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων.

 

4.

 

Διαθεσιμότητα και συνέχιση των υπηρεσιών

 

Αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι διατηρούμε  το δικαίωμα, με δική μας και πλήρη διακριτική ευχέρεια, την διακοπή προσωρινά ή οριστικά, τόσο της λειτουργίας της ιστοσελίδας ή όσο και κάθε πρόσβαση σε αυτή.

 

5.

 

Προσωπικά δεδομένα

 

Η υποβολή και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω της σελίδας μας διέπετε από την πολιτική απορρήτου μας. Μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου εδώ.

6.

 

Ασφάλεια

 

Λαμβάνουμε σοβαρά την ασφάλεια των δεδομένων. Για το λόγο αυτό, λαμβάνουμε εύλογα και κατάλληλα μέτρα υλικής, τεχνικής και διοικητικής φύσης για την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες με τις οποίες αποθηκεύουμε τα δεδομένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η απώλεια, η αλλοίωση, η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και η καταστροφή τους. Χρησιμοποιούμε επίσης το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) για την κρυπτογράφηση των στοιχείων επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών (φυλλομετρητή) και των δικτυακών εξυπηρετητών. Η χρήση του πρωτόκολλο SSL πιστοποιεί και ταυτοποεί την ασφάλεια του ιστότοπου μας και καθιστά κάθε παροχή υπηρεσιών ασφαλείς.

Ανεξάρτητα από τα μέτρα ασφάλειας και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε την απόλυτη προστασία των δεδομένων. Επομένως, σας προτρέπουμε να ορίζετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για τον λογαριασμό χρήστη και να αποφεύγετε να παρέχετε σε εμάς ή σε τρίτους οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

 

7.

 

Περιορισμός ευθύνης

 

Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης του ιστότοπου από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του ιστότοπου.

 

8.

 

Ευθύνη χρήστη

 

Ο χρήστης αποδέχεται να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες και τα δεδομένα της σελίδας μας, όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. 

Με την πρόσβαση στην σελίδα μας και τις υπηρεσίες μας, επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γονέα σας ή τον κηδεμόνα σας σχετικά με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδα μας και των υπηρεσιών μας. Για να χρησιμοποιούν άτομα ηλικίας κάτω τον 18 ετών την ιστοσελίδα μας πρέπει ο γονέας ή ο κηδεμόνας να αποδέχεται τους όρους χρήσης για λογαριασμό αυτών.

Ο χρήστης υποχρεούται να μην χρησιμοποιεί τον ιστότοπο για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχόμενου το οποίο είναι παράνομο, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, χυδαίο, άσεμνο, βλαβερό, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, αποτελεί παραβίαση του εμπορικού σήματος τρίτου, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, περιέχει υλικό με ιούς λογισμικού, ή δεν θα επιδεικνύουν μέσω αυτού οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει τον νόμο. 

 

9.

 

Περιεχόμενο χρηστών

 

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει περιεχόμενο που δημιουργείτε από τους χρήστες, όπως για παράδειγμα μέσω κοινωνικών μέσων. Δεν διεκδικούμε καμία ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων και δεν αναλαμβάνουμε καμία νομική ευθύνη για τέτοιο περιεχόμενο( εικόνες, φωτογραφίες, κλπ.) Σε περίπτωση που υποψιάζεστε ότι έχετε παραβιάσει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή οποιαδήποτε άλλο δικαίωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: 

 

10.

 

Σύνδεσμοι στην σελίδα www.logosergo.gr

 

Η σελίδα μας περιλαμβάνει συνδέσμους που οδηγούν σε σελίδες του ιστότοπου ή σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούν τον χρήστη να μεταβεί σε ιστοσελίδες τρίτων. Κάθε τέτοιος σύνδεσμος στην σελίδα μας έχει ως αποκλειστικό σκοπό την διευκόλυνση του χρήστη. Η χρήση των συνδέσμων που οδηγούν σε ιστότοπους τρίτων δεν είναι υποχρεωτική και βρίσκεται αποκλειστικά στην δική σας δικαιοδοσία. Στην περίπτωση των συνδέσμων που οδηγούν σε ιστότοπους τρίτων, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην δικαιοδοσία μας και το περιεχόμενο τους δεν ελέχγετε από μας, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους και οποιωνδήποτε αλλαγών.   

 

11.

 

Αλλαγές στους όρους χρήσης

 

Μπορείτε να διαβάζετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση των όρων χρήσης της σελίδας μας  σε αυτή την σελίδα ~όροι χρήσης~. Η τελευταία ενημέρωση των όρων χρήσης της σελίδας μας πραγματοποιήθηκε στις 01/10/2021

 

12.

 

Επικοινωνία

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις σχετικά με τους όρους χρήσης της σελίδας μας www.logosergo.gr, στείλτε μας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

bottom of page